132 νεκροί αστυνομικοί στο βωμό του καθήκοντος από το 1984 μέχρι σήμερα – Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους στην Αργολίδα … (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2020 πρώτο Ψυχοσάββατο του χρόνου η ημέρα έχει καθιερωθεί σαν ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών.

 

- Advertisement -

ΒΙΝΤΕΟ:

 


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  πραγματοποίησε λίγο πριν το μεσημέρι
μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών που θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του  Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.

Αμέσως μετά έγινε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας. Μετά το πέρας της τελετής παρετέθη δεξίωση.

Παρόντες οι αρχές του τόπου, εν ενεργεία και συνταξιούχοι αστυνομικοί, πολίτες, συγγενείς και φίλοι της Ελληνικής Αστυνομίας. Όλοι μαζί για μια ακόμη χρονιά τίμησαν τους Αστυνομικούς που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Όπως είπε μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Σπύρος Κατσίρης μόνο από το 1984 μέχρι σήμερα έχασαν την ζωή μας 132 αστυνομικοί.

 

- Advertisement -
 

________________