Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑνακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Διομήδη Άργους

Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Διομήδη Άργους

H Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Διομήδη Άργους ενημερώνει ότι:


Από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού ο Διομήδης Άργους έχει αλλάξει σελίδα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ο Διομήδης ως ένας από τους μεγαλύτερους Συλλόγους της χώρας και μοναδική ομάδα της Ελλάδος με κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου λειτουργεί ακαδημίες υψηλού επιπέδου που τροφοδοτούν την ανδρική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της.

Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός και συνοδοιπόρος ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος έμπρακτα και με την εύρεση χρηματοδότη έδωσε στην ομάδα την δυναμική που είχε τόσο ανάγκη. Η διοίκηση βρίσκεται πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο και οι απελθόντες έχουν πάψει προ καιρού να μιλούν για λογαριασμό της. Οι θέσεις και οι ενέργειες της διοίκησης του Διομήδη γίνονται επίσημα μόνο μέσα από τις ανακοινώσεις του Συλλόγου έχοντας πάντα ως γνώμονα την προβολή και το έργο του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια μας αυτή και σέβονται την ιστορικότητα και το μέγεθος της ομάδας δηλώνοντας έμπρακτα και ανιδιοτελώς την αγάπη τους στον σύλλογο, ακόμα και τις δύσκολες περιόδους που ευτυχώς αποτελούν παρελθόν.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ