Με 5 θέματα της Αργολίδας συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

- Advertisement -

Συνολικά 51 θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

- Advertisement -

 

Η επιτροπή, ειδικότερα, θα συνεδριάσει στις 10.30 το πρωί στην Τρίπολη, στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Η ημερήσια διάταξη των θεμάτων τα θέματα που αφορούν την Αργολίδας είναι τα εξής:

  1. Αποδοχή της με αριθμ. 156/2020 απόφασης της Αρχής Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΖΟΡΜΠΑΣ ΥΠΟΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ ΟΔΟΥ ΒΕΛΑΝΙΣΙΑ – ΑΝΔΡΙΤΣΑ”, π/υ 195.000 ευρώ
  2. Εγκριση παραχώρησης χρήσης του μηχανήματος ΜΕ 921931Χ (ΜΕ ΦΟΡΤΩΤ.ΧΟΡΤΟΚ. HYUNDAI 164 HP) στο Δήμο Ερμιονίδας για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών προκειμένου να συνδράμει τη Δ/νση Τεχνικών Εργων στις επεμβάσεις καθαρισμού των ερεισμάτων του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στις θέσεις α)ΕΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ- ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ- ΚΟΣΤΑΣ, β) ΕΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ- ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥ γ) ΕΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΠΕΛΕΗ ΕΩΣ ΚΡΑΝΙΔΙ)

3.Εγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, όρων διακήρυξης και επιτροπών για τα έργα :

Α) «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας για την κάλυψη αναγκών του Μουσικού σχολείου Αργους»,

Β) «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας WC για την κάλυψη αναγκών του Μουσικού σχολείου Αργους»,

Γ) «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας για τις ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου», Συνολικού Προϋπολογισμού με ΦΠΑ 52.736,00 € με ΦΠΑ (42.529,03 καθαρή αξία)

4.Εγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, όρων διακήρυξης & επιτροπών διαγωνισμού για την “Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακο πληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας στους ελαιώνες, στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2020 στην Π.Ε. Αργολίδας”, προϋπολογισμού 76.451,57 € με ΦΠΑ (καθαρή αξία 67.656,26 €)

  1. Αποδοχή ή μη παραχώρησης από την ΕΑΣ Αργολίδας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου- ΠΕ Αργολίδας , χώρου αποθηκών του εργοστασίου ΡΕΑ, συνολικής περίπου επιφανείας 1000 τ.μ., (νέα αποθήκη) προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αυτός προς φύλαξη υλικών της Π.Ε. Αργολίδας, με σύναψη πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής και υποχρέωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου την ανάληψη του κόστους διαμόρφωσης, την ευθύνη φύλαξης και καθαριότητας όλου του εργοστασίου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραχώρησης ήτοι πέντε (5) έτη.

 

- Advertisement -
 

________________