Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"Αναπλιώτικο Καρναβάλι": Πλούσιο το πρόγραμμα του διημέρου σε όλον τον δήμο Ναυπλιέων

“Αναπλιώτικο Καρναβάλι”: Πλούσιο το πρόγραμμα του διημέρου σε όλον τον δήμο Ναυπλιέων

Πλούσιο διήμερο, με εκδηλώσεις για όλα τα …γούστα, στο πλαίσιο του “Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 2020”, σήμερα Τετάρτη και αύριο Τσικνοπέμπτη.

 

 

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις:

 

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
Κυλικείο Αναψυκτηρίου Κολυμβητηρίου, ώρα 17:00
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή. Ομάδα animateur θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
Ανυφί, 1ο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο, ώρα 08:30
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου με μασκαρεμένους τους μικρούς μας φίλους επισκέπτονται όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας ξεκινώντας από το Ανυφί, την Πουλακίδα, τη Μιδέα, το Μάνεσι, με τελικό προορισμό το χωριό του Παναριτίου όπου θα γλεντήσουν με αποκριάτικα τραγούδια και κεράσματα.

Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας, ώρα 10:00
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Αργολίδας τσικνίζουν στον αύλειο χώρο του Σχολείου τους.

Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας, ώρα 10:00
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αγίας Τριάδας τσικνίζουν στον αύλειο χώρο του σχολείου τους.

Νηπιαγωγείο Ανυφίου, ώρα 11:00
Η Νηπιαγωγός και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Ανυφίου, γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη στον αύλειο χώρο του Σχολείου με μουσική, τσικνίσματα και πολύ κέφι.

1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, ώρα 11:00
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη στον αύλειο χώρο του Σχολείου με μουσική, μασκαράδες, τσικνίσματα και πολύ κέφι.

Δρέπανο, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 11:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Δρεπάνου αναβιώνουν το έθιμο της Αποκριάς γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη.

7ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, ώρα 11:00
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7 ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά στο χώρο του σχολείου τους.

Άγιος Αδριανός, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 11:00
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Αγίου Αδριανού αναβιώνουν το έθιμο της Αποκριάς γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη.

Αραχναίο, ώρα 11:00
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αραχναίου γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού με σουβλάκια, μουσική και πολύ κέφι!

Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
Ναύπλιο, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΟΣΕ – ΠΑΡΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, Ώρα 11:30
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου καλωσορίζει την Αποκριά, παρουσιάζοντας θεατρικό αποκριάτικο δρώμενο.

Δημοτικό Σχολείο Ιρίων, ώρα 11:30
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιρίων, διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή στο χώρο του σχολείου για τους μικρούς μας φίλους.

1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, ώρα 11:30
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη στον αύλειο χώρο του Σχολείου με μουσική, μασκαράδες, γαϊτανάκι, τσικνίσματα και πολύ κέφι.

Χώρος « ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», ώρα 17:30
Το Δημιουργώ μαζί με όλους τους μικρούς φίλους του χορεύει και γιορτάζει… σε ρυθμούς αποκριάτικους! Ψήνονται … πολλές εκπλήξεις! ( Αλικαρνασσού 10).

Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου, ώρα 18:00
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Εσπερινού Λυκείου Ναυπλίου γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη στον αύλειο χώρο του σχολείου τους.

ΠΡΟΝΟΙΑ – Μαρμαρένια Βρύση, ώρα 19:00
Η ομάδα Libera Musicae «ΚΡΟΥΣΤΙΚ» με την χορευτική ομάδα « ΦΙΛΟΙ ΠΛΙ» μασκαρεμένοι και με πολύ κέφι ξεκινούν από την οδό 25 ης Μαρτίου( Εργατικό Κέντρο), περπατώντας στα σοκάκια της Πρόνοιας χορεύουν και τραγουδούν, με τη συνοδεία πνευστών, κρουστών και παραδοσιακών αποκριάτικων τραγουδιών. Ξεσηκώνουν τον κόσμο και καταλήγουν στην Μαρμαρένια
Βρύση… ώρα 20:30 για να διασκεδάσουν με τραγούδια λαϊκά, νησιώτικα και δημοτικά από την ορχήστρα αξιόλογων καλλιτεχνών και μουσικών, τους Γιάννη Καζά, Γιάννη Δρίτσα, Νατάσσα Γκολφίνου, το Βασίλη Διαμαντή στο κλαρίνο, το Γιώργο Κολλιό στα πλήκτρα, τον Πέτρο Χορμή στα τύμπανα, τον Χρήστο Κούτρα στην κιθάρα και το μπουζούκι, τον Δαυίδ Νέμιο στα κρουστά.

Πουλακίδα, ώρα 19:00
Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Άγιος Αδριανός, ώρα 19:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και το Τοπικό Συμβούλιο του Αγίου Αδριανού σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο του χωριού, διοργανώνουν τσίκνισμα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ελάτε να διασκεδάσουμε!

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ