Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ερμιονίδας

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ερμιονίδας, στο οποίο υλοποιούνται προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

 

Στο ΚΔΒΜ του Δήμου Ερμιονίδας, ολοκληρώθηκε η Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες και ξεκίνησε στις 17 του μήνα η Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στην Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες πρόκειται να δημιουργηθεί νέο τμήμα για το οποίο θα ενημερωθούν όσοι είχαν κάνει σχετικές αιτήσεις.

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες. Για την ένταξή τους στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψηφίου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθηση».

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου, περιοχή «Μπαρδούνια», έναντι Αγίου Παντελεήμονα-παλιό Γυμνάσιο. Τηλ. 27540- 23461. Email: [email protected]

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ