Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΞεκινά το εαρινό εξάμηνο στα ΔΙΕΚ Άργους και Ναυπλίου

Ξεκινά το εαρινό εξάμηνο στα ΔΙΕΚ Άργους και Ναυπλίου

Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2020 Α ξεκινούν στο Δημόσιο ΙΕΚ Ναυπλίου και καλούνται οι σπουδαστές όπως προσέλθουν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 15:00 στο διδακτήριο του ΔΙΕΚ Ναυπλίου.

 

Σύμφωνα με την διεύθυνση, την πρώτη ώρα θα ενημερωθούν για την ανανέωση εγγραφής, το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και θα παραλάβουν το ατομικό δελτίο επίδοσης.

 

Οσο για το Δ.ΙΕΚ Άργους, τα αποτελέσματα του χειμερινού εξαμήνου είναι αναρτημένα στον πίνακα ανακοινώσεών του και από Δευτέρα προσβάσιμα στους/στις ενδιαφερόμενους/ες.
Στην ιστοσελίδα του σχολείου υπάρχει το πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου 2020Α, με βάση το χρονοδιάγραμμα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.

Να σημειώσουμε ότι στο ΔΙΕΚ Άργους έγινε την Παρασκευή, ενημέρωση από τον διευθυντή του, Φίλιππο Δελή, προς τους εκπαιδευτές για την αποδοχή της δωρεάς του Ιδρύματος Μποδοσάκη, το πρόγραμμα Εράσμους και την ενημέρωση αλλαγής φορέα του, το πρόγραμμα εξαμήνου-συζήτηση ερωτηματολογίου και τέλος ενημέρωση για το Εράσμους 2021.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ