Δέσμευση Χρυσοχοΐδη προς Παναγιωτοπούλου για αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά στην Αργολίδα

- Advertisement -

Η υποψήφια βουλευτής Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου συμμετείχε σε εσωκομματική ημερίδα για την Προστασία του Πολίτη και για το Μεταναστευτικό. Με αφορμή αυτή την ημερίδα και δική της παρέμβαση προς τον υπουργό που αφορούσε την παραβατικότητα των ΡΟΜΑ στην Αργολίδα η πολιτευτής εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα:

- Advertisement -

Συμμετείχα σήμερα 16/2 , στην πρώτη πανελλήνια ημερίδα ενημέρωσης των υποψηφίων βουλευτών και ευρωβουλευτών ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με θέματα την Προστασία του Πολίτη και το Μεταναστευτικό.

Στην παρέμβασή μου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, αναφέρθηκα στην εγκληματικότητα των Ρομά στην Αργολίδα, ανέλυσα την δράση τους σε 4 τομείς , ανέδειξα την σοβαρότητα του θέματος και ζήτησα την άμεση παρέμβασή του προκειμένου να αντιμετωπισθεί αυτό το ζήτημα, που ταλαιπωρεί τους πολίτες στην Αργολίδα αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Επισήμανα πέραν των άλλων τα συνεχή επεισόδια στα Νοσοκομεία της Αργολίδας με
ξυλοδαρμούς ιατρών και ότι οι συσκέψεις που μέχρι τώρα έγιναν δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Η τοποθέτησή μου έτυχε πλήρους αποδοχής από τον κ.Υπουργό, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτήν αρκετές φορές κατα την ομιλία του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις κλοπές μεταλλικών αντικειμένων που περιέχουν χαλκό ( καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές κλπ)

Ο Υπουργός υιοθετεί πλήρως την άποψη ότι η εγκληματικότητα των Ρομά αποτελεί υπαρκτό, εκτεταμένο και σοβαρό πρόβλημα, δεσμεύθηκε για την άμεση αντιμετώπισή του και θα επισκεφθεί σύντομα την Αργολίδα προκειμένου να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,
Καρδιολόγος, Πολιτευτής Αργολίδας

- Advertisement -
 

________________