Γιάννα Αγγελοπούλου: Με χορηγίες οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 … (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 18:00 η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, ξεκινά από το Ναύπλιο τις επαφές της για την προετοιμασία του εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821.

- Advertisement -

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, κατά την περίοδο 1828-1833 και επίσημη έδρα της προσωρινής επαναστατικής κυβέρνησης από το 1823.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε την κα Αγγελοπούλου στο Δημαρχείο όπου συνομίλησαν για τον σχεδιασμό του εορτασμού της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση και για την οργάνωση του προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο όπως είπε η ίδια: “να επανασυστήσουμε την Ελλάδα, από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της μέχρι και σήμερα, στην πορεία αυτών των 200 χρόνων”.

Στην δήλωση της προς τα μέσα επικοινωνίας η κα Αγγελοπούλου τόνισε ότι χρειάζονται για τον εορτασμό πολύ τολμηρές ιδέες , αλλά και ότι το κόστος όλων των εκδηλώσεων θα είναι χορηγία ιδιωτών και δεν θα επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο ούτε με ένα ευρώ.

Σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv με την δήλωση Αγγελοπούλου.

 

 

- Advertisement -

________________