Στις 9 Μαρτίου Γ.Σ. και εκλογές στον σύλλογο “Αλληλεγγύη”

- Advertisement -

Ο Σύλλογος “Η Αλληλεγγύη” ενημερώνει τα μέλη του ότι στις 9 Μαρτίου θα γίνει η τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

- Advertisement -

 

Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση, αναφέρει:

Αγαπητά Μέλη,
Σας καλούμε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του (Γούναρη 47-Αργος), την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός και συνοπτική παρουσίαση δράσεων έτους 1-1-2019 έως και 31-12-2019.

2. Απολογισμός χρήσης του ιδίου διαστήματος

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής από 1-1-2019 έως 31-12-2019

4. Έγκριση από τη Γενική Συνέλευση των πεπραγμένων και των οικονομικών στοιχείων του έτους 2019

5. Παρουσίαση δράσεων του συλλόγου για το έτος 2020 και έγκριση από τη Γενική Συνέλευση

6. Παρουσίαση οικονομικού προϋπολογισμού για το 2020 και έγκρισή του από τη Γενική Συνέλευση

7. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ:
– Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που έχουν εγγραφεί στα μητρώα του , τουλάχιστον 3 μήνες πριν τις εκλογές και είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Αναφορικά με τους ασθενείς δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν όσοι έχουν εγγραφεί στα μητρώα του Συλλόγου, τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:
– Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου, με την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας του μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.

– Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία κατά την ως άνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 16 Μαρτίου 2020 χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα αυτά θέματα ημερήσιας διάταξης. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 2751068858 κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10-1 το πρωί και Τετάρτη 6-9 το απόγευμα).

 

- Advertisement -

________________