Δυο μικρά αδελφάκια έκοβαν βόλτες μόνα τους στην πόλη της Λαμίας

- Advertisement -

Τα δυο μικρά αδελφάκια εντοπίστηκαν δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους – Πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία έψαχνε τους γονείς, αφού τα παιδάκια δεν ήταν σε θέση να δώσουν κάποιες πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η περιπέτεια των δυο παιδιών εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι, όταν διέφυγαν της προσοχής της μητέρας και της γιαγιάς, από το σπίτι όπου διαμένουν στα Γαλανέικα Λαμίας.

- Advertisement -

Τα δυο αδελφάκια ρομά, αρχικά έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τους, όμως απομακρύνθηκαν από αυτό και σιγά – σιγά διήνυσαν μια απόσταση δυο χιλιομέτρων, φτάνοντας στο κέντρο της πόλης.

Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες έβλεπαν ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, ηλικίας 2 και 3 ετών αντίστοιχα, πιασμένα χέρι -χέρι να κατεβαίνουν την οδό Υψηλάντη και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Όπως ήταν φυσικό κάποιοι από αυτούς ενημέρωσαν την Άμεση Δράση “100” και αμέσως αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν και εντόπισαν τα αδελφάκια κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Όμως τα παιδιά δεν ήξεραν να δώσουν κάποια πληροφορία για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους γονείς και το σπίτι.

Τελικά εμφανίστηκε ένα μεγαλύτερο αγοράκι, το οποίο είπε ότι έχει συγγενική σχέση μαζί τους και οδήγησε τους αστυνομικούς και τα παιδάκια σε ένα σπίτι πίσω από τη Μητρόπολη όπου πράγματι διέμενε μια θεία τους και έτσι μπήκε τέλος στην περιπέτεια των δυο μικρών παιδιών.

πηγή  LamiaReport

- Advertisement -

________________