Δωρεάν καρδιολογικός, ορθοπεδικός έλεγχος και κλινική εξέταση μαστού στον Μαραθώνιο Ναυπλίου

- Advertisement -

Για άλλη μία χρονιά, θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα δωρεάν Καρδιολογικού και Ορθοπεδικού ελέγχου από ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center”, για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες.

- Advertisement -

 

Επιπλέον, για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με κλινική εξέταση μαστού τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Η κλινική εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06/03, 14:00-18:00 και ο καρδιολογικός & ορθοπεδικός έλεγχος το Σάββατο 07/03, 10:00-18:00, στην κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, η οποία θα εγκατασταθεί στην πλατεία Καποδίστρια.

Πρέπει να κλείσετε το ραντεβού σας, καλώντας στο 2752-360910, κα Βενετσάνου Μένια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

H κλινική εξέταση μαστού και ο καρδιολογικός & ορθοπεδικός έλεγχος είναι μία ευγενική κοινωνική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου Ναυπλίου, αλλά και στους δημότες Ναυπλίου.
Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center θα υποστηρίξει επιπλέον τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020, διαθέτοντας ένα πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο την ημέρα των Αγώνων, την Κυριακή 8 Μαρτίου.

- Advertisement -

________________