Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτο 4ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου συμμετέχει η «Αλληλεγγύη» Αργολίδας

Στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου συμμετέχει η «Αλληλεγγύη» Αργολίδας

Συνεχίζεται για 3η ημέρα, στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

 

Tο σύλλογο «Αλληλεγγύη» Αργολίδας, εκπροσωπεί η πρόεδρος κα Μάρω Γέμελα, η ταμίας του Δ.Σ. κα Πένυ Κοζιώτη, τα μέλη του Δ.Σ. κα Μαρλαγκούτσου Νατάσα, κα Κατερίνα Δέδε και ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής κ.Αλέξανδρος Μουσούρος, που μαζί με την κα Μαρλαγκουτσου Νατάσα, είναι οι εκπρόσωποι του συλλόγου στην ΕΛΛΟΚ για την τριετία 2020-2022.

Ο καρκίνος αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τα Συστήματα Υγείας σε όλο τον κόσμο και την πιο σοβαρή απειλή για την υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Πολιτεία και όχι μόνον προς το Υπουργείο Υγείας, για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, στέλνει η μεγάλη κοινότητα των ασθενών και των επιβιωσάντων από καρκίνο και οι οικογένειες τους.

Μήνυμα που αφορά όχι μόνον θέματα πολιτικής για τον καρκίνο και την υγεία αλλά και θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής και ογκολογικής περίθαλψης και φροντίδας, την απασχόληση, την πρόνοια.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ