Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝαύπλιο: "Το βαλιτσάκι του εμψυχωτή" από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών...

Ναύπλιο: “Το βαλιτσάκι του εμψυχωτή” από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου (11 πμ), οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σας περιμένουν στην αίθουσα Λήδας Τασσοπούλου για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα “Το βαλιτσάκι του εμψυχωτή”.


Κάθε μεταπτυχιακός φοιτητής έχει φιλοτεχνήσει και διαμορφώσει τη δική του επαγγελματική βαλίτσα, την οποία θα παρουσιάσει σε εσάς, προτείνοντας ιδέες και δράσεις για εκπαιδευτικά προγράμματα.

Οι παρουσιάσεις αφορούν στη βαλίτσα ως προς τη μορφή και το περιεχόμενο. Τα προγράμματα που θα προταθούν και που σχετίζονται με το υλικό που η κάθε βαλίτσα εμπεριέχει, έχουν γνωστικούς και κοινωνικο – συναισθηματικούς στόχους και μπορεί να εφαρμοσθούν σε κάθε χώρο που λειτουργεί μια ομάδα. Το βαλιτσάκι του εμψυχωτή ή η μουσειοσκευή αν προτιμάτε, αποτελεί ένα εύχρηστο, συμπυκνωμένο, πλούσιο εποπτικό υλικό, που μπορεί να καλύψει πολλά προγράμματα εμψυχωτή, θεατρολόγου, εκπαιδευτικού.

Όπως επισημαίνει η επιστημονική συντονίστρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, ομότιμη καθηγήτρια Άλκηστις Κοντογιάννη, “σας προσκαλούμε στη δημιουργική τεχνογνωσία μας, προκειμένου να τη μοιραστούμε μαζί σας”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ