Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου του Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου... (ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου του Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου… (ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ)

Τον Πολιούχο Ναυπλίου Άγιο Αναστάσιο τίμησε σήμερα Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 με λαμπρότητα και μέσα σε μια Ανοιξιάτικη ημέρα ο Δήμος Ναυπλιέων.

 

To BINTEO:  

 

Το πρόγραμμα για την εορτή του Πολιούχου ξεκίνησε από χθες βράδυ Παρασκευής με τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου.

Σήμερα Σάββατο ώρα 7:00 π.μ. εψάλη ο Όρθρος και εν συνεχεία τελέστηκε η Πολυαρχιερατική θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολιδος κ.κ. Nεκταρίου και ετέρων Αρχιερέων, με τη συμμετοχή Κληρικών της τοπικής μας εκκλησίας, των Αρχών και την παρουσία πιστών.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας στις 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Σεπτής Εικόνος τον Πολιούχου. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν Ι.Ν. Αγ. Αναστασίου – Παραλιακή – Συγγρού – Βασ. Κωνσταντίνου – Πλατεία Συντάγματος – Ι.Ν. Γενεσίου Θεοτόκου.

Παρέστησαν οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαντζούνης, Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, πολλοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ