Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑOι εκπρόσωποι της χώρας μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας

Oι εκπρόσωποι της χώρας μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας

Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, 2020, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η τελική φάση του 9ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου (Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφίας).

 

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard και την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων.

Εκατοντάδες μαθήτριες και μαθητές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην προκριματική φάση, με τις επιτυχούσες/όντες να επισκέπτονται το Πανεπιστήμιο Πατρών και να λαμβάνουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού, από την οποία προέκυψαν και οι εκπρόσωποι της χώρας μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα.

Το ΚΕΣ υποστηρίζει τον σημαντικό διαγωνισμό από την πρώτη στιγμή και συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για τη συμμετοχή τους καθώς και το Πανεπιστήμιο Πατρών για την επιτυχημένη διοργάνωση του 9ου κύκλου του.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ