Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤην Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη βράβευσε ο Ερμιονικός Σύνδεσμος

Την Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη βράβευσε ο Ερμιονικός Σύνδεσμος

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε από τον Ερμιονικό Σύνδεσμο, η βράβευση της νέας Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, της Ερμιονίτισσας κας Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη και η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.

 

Την όμορφη και σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η κα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, μέλη και φίλοι του Ερμιονικού Συνδέσμου και πλήθος κόσμου από την Ερμιονίδα.

Τον Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι κα Ε. Γκαμίλη, κ. Ι. Τσαμαδός και κ. Α. Μπίμπας. Παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ. Δ. Σφυρής και κ. Α. Λάμπρου.

Κατά την τελετή βράβευσης οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν βίντεο-προβολή με θέμα την πορεία της κ. Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη, την οποία παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου κ. Γιώργος Φασιλής.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στον χαιρετισμό του συνεχάρη την κα Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη για την ανακήρυξή της στην θέση της προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών.

Επίσης, τόνισε την πλούσια προσφορά και δράση του Ερμιονικού Συνδέσμου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για ακόμη μία χρονιά ο Ερμιονικός Σύνδεσμος βράβευσε τους Ερμιονιδείς που έλαβαν διδακτορικό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα με το βραβείο «Απόστολος Γκάτσος».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ