Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Με τιμώμενο πρόσωπο τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο έκοψε την πίτα της η...

Ναύπλιο: Με τιμώμενο πρόσωπο τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο έκοψε την πίτα της η ΔΗΜ.ΤΟ. της Νέας Δημοκρατίας… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Σε μια όμορφη εκδήλωση χθες Κυριακή το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου 2020 η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την πίτα της.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η εκδήλωση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Αμαλία” με τιμώμενο πρόσωπο τον ευρωβουλευτή με καταγωγή από το Ναύπλιο Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Παρόντες επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός και ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Πελοποννήσου της Ν.Δ. Παναγιώτηε Τζαβάρας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Μαλτέζος και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι πολιτευτές της παράταξης Ελένη Παναγιωτοπούλου, Σόνια Ταντάρου – Κρίγγου, ο Χρήστος Προσύλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, πολλοί αντιδήμαρχοι Άργους – Μυκηνών και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι Άργους και Ναυπλίου. 

Στην εκδήλωση μετά τους χαιρετισμούς μίλησε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος που καταχειροκροτήθηκε, αφού οι Αργολιδείς τον θεωρούν δικό τους παιδί.

Σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο από την εκδήλωση και φωτογραφικό ρεπορτάζ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ