Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

 

Η πρώτη, που είναι χαρακτηρισμένη ως κατεπείγουσα, θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 4 μ.μ. Το ένα από τα δύο προς συζήτηση θέματα είναι το φετινό πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η δεύτερη συνεδρίαση του σώματος θα γίνει την Πέμπτη 30 του μήνα, στις 4 μ.μ. επίσης, περιλαμβάνει δε ένα και μοναδικό θέμα -τις “αποφάσεις περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων και αλλαγή αρμοδιοτήτων υπηρεσιών βάσει του υφιστάμενου οργανισμού”- με εισηγητή τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πέτρο Τατούλη.

Την πρόσκληση για την κατεπείγοντος χαρακτήρα συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας 27 Ιανουαρίου:  Παρακαλείσθε να παρευρεθείτε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 167 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α’/7.6.2010), που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέμα ημερήσιας διάταξης:

  • Εισήγηση για έγκριση του “Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου 2020». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Σύμβουλος κ. Άννα Καλογεροπούλου – Κανελλοπούλου
  • Έγκριση 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2020. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκωνας Τζινιέρης τα οποία θεωρούνται κατεπείγον, λόγω της φύσης των αντικειμένων τους.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ