Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Παναγιώτης Ψυχογιός από την Αργολίδα στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου...

Ο Παναγιώτης Ψυχογιός από την Αργολίδα στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Στις σημερινές εκλογές ανάδειξης της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητήριου την παράταξή μας στη διάρκεια της τετραετούς θητείας θα εκπροσωπήσουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας:

1.Μαλτέζος Μενέλαος
2.Ρέππας Ιωάννης
3.Νταγιάννης Αιμίλιος
4.Νικηφόρος Μιχάλης
5.Ψυχογιός Παναγιώτης

Κατά τη συνεδρίαση της γραμματείας της παράταξης που πραγματοποιήθηκε στις 24/1/2020 αποφασίστηκε ομόφωνα ότι εκπρόσωπος και επικεφαλής της παράταξης αναλαμβάνει ο Νικηφόρος Μιχάλης.

Ο αγώνας μας για την ουσιαστική αναγέννηση του επιστημονικού μας φορέα ξεκίνησε με τη στήριξη και συμμετοχή χιλιάδων οικονομολόγων στις τελευταίες εκλογές και συνεχίζεται μέσα από την καθημερινή θεσμική και κοινωνική μας παρέμβαση σε όλη τη χώρα.

Ο Παναγιώτης Ψυχογιός από την Αργολίδα στην Κεντρική Διοίκηση τού Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , στα δήλωση του αναφέρει τα παρακάτω;

Ευχαριστώ τους συναδέλφους-ισσες των Προοδευτικοί Οικονομολόγοι για την σημερινή μεγάλη τιμή να με εκλέξουν για να τους εκπροσωπήσω στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Θα προσπαθήσω στη διάρκεια της τετραετίας μαζί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους μας να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, των προσδοκιών και των κόπων μας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ