Τι είπαν Παν. Μπέσκας και κάτοικοι πριν τα ασφαλιστικά μέτρα για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο του Άργους … (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασφαλιστικά μέτρα για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Μπέσκας, με αρκετούς κατοίκους της περιοχής του κέντρου του Άργους να στηρίζουν το αίτημα.

- Advertisement -

 

Όπως δήλωσε ο κ.Μπέσκας, είναι αυτός που κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα και στο δικαστήριο βρέθηκαν και οι περίοικοι, που την υποστήριξαν.
“Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι συντριπτικά υπέρ των αιτούντων για να μετακινηθούν οι κεραίες πάνω από 250-300 μέτρα μακρύτερα. Πιστεύω να βγει μέσα στον επόμενο μήνα η απόφαση. Ξέρουμε τι θα μας πουν από την εταιρία, αλλά καμία μελέτη δεν δίνει σιγουριά. Οι πολίτες ανησυχούν. Η ακτινοβολία δεν έχει μετρηθεί από τον “Δημόκριτο”. Πιστεύω οτι η Δικαιοσύνη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και θα λάβει την σωστή απόφαση”.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε σχετικά: Από μέσα Δεκεμβρίου κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, στην Τσεκρέκου, είδαμε μια κεραία κινητής τηλεφωνίας. Είναι δίπλα σε πολυκατοικίες, ιδιωτικό σχολείο, βρεφονηπιακό σταθμό, δημοτικό σχολείο, φροντιστήρια, κοντά στο κέντρο. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε διαβάσει ανησυχούμε και έχουμε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, για να σταματήσει να εκπέμπει αυτή η κεραία.
Από ότι ξέρουμε υπάρχει άδεια για την κεραία, αλλά πάνω απ’ όλα μετράει το ηθικό κομμάτι”.

Ήταν εκεί και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 2ου παιδικού σταθμού . “Έχουμε προβλήματα υγείας στα παιδιά μας- δεν ξέρουμε βέβαια, αν προέρχεται σίγουρα από την ακτινοβολία, αλλά ανησυχούμε. Ζητάμε να σταματήσει να εκπέμπει η κεραία”, δήλωσε.

 

- Advertisement -

________________