Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Δεν βρέθηκαν τα δύο αγνοούμενα αδέρφια - Ελπίδες ότι δεν ήσαν...

Άργος: Δεν βρέθηκαν τα δύο αγνοούμενα αδέρφια – Ελπίδες ότι δεν ήσαν μέσα στο σπίτι της Πυργέλας …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Δύο υπερήλικα αδέλφια κατοικούσαν στο σπίτι που κάηκε ολοσχερώς στην Πυργέλα Άργους.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Συγκεκριμένα δύο ηλικιωμένοι, άνδρας και γυναίκα αδέρφια έμεναν σε σπίτι στην Πυργέλα Άργους, όπου ξέσπασε φωτιά στις 04.30 το πρωί. Από την φωτιά κάηκε και έπεσε η στέγη του κτηρίου. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι οι δύο ένοικοι ήσαν μέσα και καταπλακώθηκαν από την στέγη. Μέχρι αυτή την στιγμή, ώρα 10.00, οι έρευνες συνεχίζονται με απομάκρυνση μπάζων.

Οι δύο ένοικοι δεν έχουν βρεθεί, ούτε υπάρχει κάποια πληροφορία για το που βρίσκονται. Φυσικά δεν βεβαιώνεται αν ήσαν ή όχι μέσα στο σπίτι τους. Αυτό δίνει ελπίδες ότι ίσως δεν βρίσκονταν μέσα στο σπίτι που κάηκε ολοσχερώς.

Τους δύο ηλικιωμένους είχαν κλέψει πολλές φορές και τους είχαν αφαιρέσει αρκετά χρήματα. Το σπίτι το είχαν “οχυρώσει” με λαμαρίνες αφού ανησυχούσαν για την ζωή τους.

Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Άργος και Ναύπλιο, με έξι οχήματα και δώδεκα άνδρες, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. 

ΩΡΑ 11.00: Δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα αν τα ηλικιωμένα δύο αδέρφια ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα της φωτιάς που έκαψε ολοσχερώς το σπίτι τους.

Αναρτήσεις που πριν λίγο μιλούσαν για εύρεση οστού δεν επαληθεύονται. Το οστό μάλλον ανήκει σε ζώο και όχι σε άνθρωπο. Άλλωστε ένα κόκκαλο και μόνο δεν σημαίνει τίποτα… Οι έρευνες συνεχίζονται και η αγωνία κορυφώνεται…

Περισσότερα σε λίγο…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ