Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈκοψε την πίτα του το Λαογραφικό Εργαστήρι Ερμιονίδας

Έκοψε την πίτα του το Λαογραφικό Εργαστήρι Ερμιονίδας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13-1-2020 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Λαογραφικού Εργαστηρίου Ερμιονίδας στο φιλόξενο χώρο του.

 

Τις βασιλόπιτες ευλόγησαν οι ιερείς Ιερόθεος Λουμουσιώτης και Αναστάσιος Μέλλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δήμαρχος Ερμιονίδας Ιωάννης Γεωργόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας Γκαμίλη- Σιάννα Ελένη και Αριστείδης Μπίμπας, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αντωνοπούλου Τόνια, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δαμιανός Κουτούβαλης, ο πρόεδρος της, Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου Νίκος Αντώνιοζας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων Ελένη Προσίλη , ο πρώην δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας και φίλων του Λαογραφικού Εργαστηρίου.

 

“Ακούσαμε από όλους σας πολύ καλά λόγια για την ομάδα μας και εμείς με τη σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε για μια ακόμη χρονιά θεματοφύλακες της Παράδοσης και των Εθίμων της περιοχής μας , όπως και τη στήριξη μας, σε ότι καλό γίνεται , για το καλό του τόπου μας!!
Ευχαριστούμε τις κυρίες της ομάδας μας, για τις παραδοσιακές Βασιλόπιτες και τα νόστιμα εδέσματα !!!
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ.Σπύρο Πασαλάρη για την παρουσία του και για την προσφορά του , ενός πίνακα που απεικονίζει το Κρανίδι μας και φιλοτεχνήθηκε απ’τον ίδιο.
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!”, αναφέρεται σε ανάρτηση του Λαογραφικού Εργαστηρίου Ερμιονίδας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ