Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Όλα έτοιμα για τα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Ναύπλιο: Όλα έτοιμα για τα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Σε λίγες ώρες, αύριο Παρασκευή 10.1.2020 το μεσημέρι στο Λιμάνι Ναυπλίου (Νέος Σταθμός ΟΣΕ) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.


Το Ναύπλιο συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα και για τα αυριανά εγκαίνια ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα υποδεχτεί τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Σήμερα στο χώρο της εγκατάστασης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοντέινερ και όλα είναι έτοιμα για τα αυριανά εγκαίνια και την σχετική παρουσίαση.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφερόμενος στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ανταποδοτική ανακύκλωση με ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινά στο Δήμο μας. Τα παιδιά μας οδηγούν τη συμπεριφορά μας απέναντι στο περιβάλλον. Ανακύκλωση, επανάχρηση σεβασμός στο μέλλον.

Να αναφερθεί ότι πέραν από το Ναύπλιο στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών συμμετέχει επίσης η Νέα Σμύρνη, η Καλλιθέα, τα Ιωάννινα και η Άνδρος.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ