Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΆργος: Εφτάψυχος ο Παναργειακός... Φίλοι και Σιδέρης έδωσαν το φιλί της ζωής

Άργος: Εφτάψυχος ο Παναργειακός… Φίλοι και Σιδέρης έδωσαν το φιλί της ζωής

Αλλαγή δεδομένων είχαμε στον Παναργειακό από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα. Έτσι, την χθεσινή απόφαση να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, την διαδέχθηκε σημερινή, σύμφωνα με την οποία συνεχίζει στο πρωτάθλημα και άρα θα αγωνισθεί κανονικά την Κυριακή στην Ένωση Ερμιονίδας.

 

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:

Μετά από ενέργειες της διοίκησης και επαφές που υπήρξαν κατά την χθεσινή μέρα με ανθρώπους που την ύστατη ώρα ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα μας, ο Παναργειακός έκανε ανάκληση και έγινε δεκτή από την Ε.Π.Ο.
Κατόπιν τούτου η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο κυριακάτικο αγώνα με την Ερμιόνη.

Φαίνεται, πως στο άκουσμα της είδησης ότι μια ιστορική ομάδα σαν τον Παναργειακό αποσύρεται από το πρωτάθλημα, επειδή- ουσιαστικά δεν μπορούσε να βρει περίπου 16.000 ευρώ για το υπόλοιπο της χρονιάς- ευαισθητοποίησε κάποιους ανθρώπους. Χθες το βράδυ είχαμε την ανακοίνωση των ντόπιων παικτών του Παναργειακού, με την οποία καλούσαν όσους αγαπούν την ομάδα να μην την αφήσουν να διαλυθεί, καταθέτοντας την δική τους θέληση να συνεχίσουν να αγωνίζονται (προφανώς χωρίς χρήματα ως το τέλος της περιόδου).

Τελικώς, μετά τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα καλυφθούν τα έξοδα ως το τέλος της περιόδου, σήμερα το μεσημέρι, η διοίκηση του Παναργειακού κατέθεσε νέο αίτημα στην ΕΠΟ.

Χρειάστηκε όμως η παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, που είναι μέλος της συγκεκριμένης υποεπιτροπής της ΕΠΟ για την Γ΄Εθνική, κατ’ εξαίρεση για να γίνει δεκτό το αίτημα και έτσι θα ορισθεί διαιτησία για τον αγώνα της Κυριακής.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ