Αργολίδα: Κατάσταση ετοιμότητας εν όψει του αναμενόμενου κύματος κακοκαιρίας… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ο συντονισμός των αρμοδίων υπηρεσιών προκειμένου να αντιμετωπισθούν ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκληθούν στην Αργολίδα από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας “Ηφαιστίων”, το οποίο αναμένεται να “χτυπήσει” από σήμερα Κυριακή 5 Ιανουαρίου την περιοχή της Πελοποννήσου -αλλά και την Ελλάδα γενικότερα- αποτέλεσε το αντικείμενο της έκτακτης σύγκλησης του ΣΟΠΠ της Π.Ε. Αργολίδας (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας), χθες το πρωί, στο Ναύπλιο, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο.

- Advertisement -

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Προς τους εκπροσώπους των δήμων, των σωμάτων ασφαλείας και των εθελοντικών οργανώσεων, δόθηκαν οδηγίες για τον συντονισμό που πρέπει να υπάρξει, αλλά και την ετοιμότητα για παρέμβαση εφόσον προκύψει ανάγκη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Διοικητές της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, του ΕΚΑΒ, οι υπευθυνοι Πολιτικής Προστασίας από όλους τους δήμους της Αργολίδας και εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων της ΕΟΔ και του Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας έγκαιρα μέτρα αυτοπροστασίας και αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

- Advertisement -
 

________________