Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠέντε εκδηλώσεις σήμερα στην πόλη του Ναυπλίου

Πέντε εκδηλώσεις σήμερα στην πόλη του Ναυπλίου

Πέντε εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί για σήμερα, Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στην πόλη του Ναυπλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο… “μια πόλη, ένα παραμύθι”, που διοργανώνει ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τριανόν, ώρα 11:00 έως 22:00
Η ομάδα χειροτεχνών ARTIFACT μαζί με το Σωματείο Υποστήριξης ασθενών με ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη έκθεση στο φουαγιέ του Τριανόν έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Πλατεία Καποδίστρια – «Το πάρκο του Αη Βασίλη» ώρα 12:00
“Ζαχαροζυμωμένες ιστορίες” με τις Μαρία Σαλιβέρου – Μαρία Μπακάλη.

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 16:00
Red Velvet Cookie! Ζαχαροπλαστική με τα παιδιά μας! Για γονείς με παιδιά.

Τριανόν, ώρα 18:30
Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ γιορτάζει με κουκλοθέατρο, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».
Παραμονή Χριστουγέννων και οι Καλικάντζαροι ανεβαίνουν στη γη για να πειράξουν, να ξεγελάσουν, να ξεφαντώσουν. Άλλοι βρίσκουν το μάστορά τους από ένα όμορφο κι΄έξυπνο κορίτσι…Η συνέχεια στη σκηνή.

Βουλευτικό, ώρα 20:00
« Τραγουδάμε για το συνάνθρωπό μας»
Η Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Νικολόπουλου, τραγουδούν για το συνάνθρωπο γνωστές αγαπημένες μελωδίες.

Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Θα συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ