Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒραβεύθηκαν μαθητές του Λυκείου Λυγουριού στην Θεσσαλονίκη

Βραβεύθηκαν μαθητές του Λυκείου Λυγουριού στην Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Επιδαύρου ανταποκρίθηκε άμεσα και ομόφωνα στο αίτημα των παιδιών της Β’ Λυκείου Λυγουριού, για να συμμετέχουν σε συνέδριο στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο βραβεύθηκαν για την τρίτη θέση που κατέλαβαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό τρισδιάστατης σχεδίασης και εκτύπωσης.

 

Το συνέδριο έγινε απο 6 έως 8 Δεκεμβρίου στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Εκεί ήταν οι εκπαιδευτικοί Αικατερίνη Διδασκάλου και Πέτρος Μάλλιος, με τους μαθητές: Γ.Δημητρακόπουλο, Μ.Δήμιζα, Χρ.Καραγιάννη, Μ.Κουτσογιαννοπούλου, Αγγ.Μελά, Ελ.Μπέκα, Ελ.Παγίδα, Μ.Παρασκευοπούλου, Κ.Προύντζο και Π.Φελιμέγκα.

Αυτη η βράβευση ήταν η αφορμή για να σταλεί ένας τρισδιάστατο εκτυπωτής στους χώρους του σχολείου (εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες).

“Ο Δήμος θα στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναδείξεις των ικανοτήτων των παιδιών μας! Καλες γιορτές σε όλους σας και καλή χρονιά με νέες επιτυχίες!”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου.

 

Οι μαθητές της β’ Λυκείου που πήγαν στην Θεσσαλονίκη, έστειλαν και ευχαριαστήρια επιστολή στον δήμαρχο Επιδαύρου, όπου σημειώνουν τα εξής:

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά εσάς καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την απόφασή σας να μας στηρίξετε οικονομικά, ώστε να παρευρεθούμε στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή μας στο συνέδριο αυτό είχε σκοπό την παρακολούθησή του και την βράβευση για την τρίτη θέση που καταλάβαμε στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Τρισδιάστατης Σχεδίασης και Εκτύπωσης.

Ευελπιστούμε πως και στο μέλλον θα συνεχιστεί η συνεργασία σας με το σχολείο μας και πως πάντα ο Δήμος θα αντιμετωπίζει θετικά τέτοιου είδους αιτήματα”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ