Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑTo χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού ακούσθηκε στον «Δαναό»

To χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού ακούσθηκε στον «Δαναό»

Όπως κάθε χρόνο, το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, ακούστηκε στον ιστορικό “Δαναό”, από παιδικές και νεανικές φωνές με επίκαιρες αναφορές, τραγούδια και μουσικές!

 

Τα παιδιά απ΄το 3ο Λύκειο Άργους και το Δημοτικό Ωδείο Άργους-Μυκηνών, έδωσαν τον πιό γιορταστικό τόνο σε όλα τα μέλη , τους φίλους και τους γονείς που κατέκλυσαν την αίθουσα του συλλόγου και τα καταχειροκρότησαν !

 

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα απ το 3ο Λύκειο την δ/ντρια κ. Ματσιμάνη και την υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Σταματάκη και απ΄το Δημ.Ωδείο τον καλλιτεχνικό δ/ντή κ. Χριστοδούλου και την δ/ντρια κ. Λημνιούδη, αλλά και τους λοιπούς καθηγητές, καθώς και ΟΛΑ τα παιδιά που συμμετείχαν στην όμορφη μας εκδήλωση.

 

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους τους βουλευτές μας κ.κ. Ανδριανό και Γκιόλα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζο , απ τον Δημο μας τον πρόεδρο του δημ.συμβουλίου κ. Μπέγκο, τον αντιδήμαρχο κ. Παπαιωάννου , τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ κ.Σκούφη , δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κ.α. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους !!», αναφέρεται στο ευχαριστήριο του Δ.Σ. του συλλόγου «Δαναός».

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ