Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕυχαριστήριο του προέδρου της Δ.Κ Ερμιόνης σε όσους βοήθησαν στον στολισμό της...

Ευχαριστήριο του προέδρου της Δ.Κ Ερμιόνης σε όσους βοήθησαν στον στολισμό της πόλης

Ευχαριστήριο εκδόθηκε από τον πρόεδρο της Δ.Κ Ερμιόνης, Ιωσήφ Γανώση, σε όσους βοήθησαν στον στολισμό της πόλης, με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Αναφέρει ο κ.Γανώσης:

Αγαπητοί Συνδημότες, φίλοι και φίλες,
Με τον ερχομό των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου έτους, εύχομαι σε όλους σας τις θερμότερες ευχές της Κοινότητας μας για Καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά του 2020 να είναι ένας ακόμη θεμέλιος λίθος στις ανθρώπινες αξίες της αγάπης της συμφιλίωσης και της προόδου της κοινωνίας μας.

Αγαπητοί συμπολίτες, η πόλη μας από την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί την εορταστική περίοδο, στηριζόμενη στις ανειλημμένες υποχρεώσεις ΔΗΜΟΥ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ και στην προσπάθεια και συμμετοχή πλήθους εθελοντών.
Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι ανάλογο της Ερμιονίτικης δυναμικής και εκφράζει την ταυτότητα της Ερμιονίτικης συλλογικής προσπάθειας.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργήθηκαν την τελευταία περίοδο στο Δήμο μας (αποκομιδή απορριμμάτων) που επέφεραν εμπόδια στην προσπάθεια μας, με υπομονή και επιμονή καταφέραμε ως Κοινότητα να επιτελέσουμε το χρέος μας.
Ως Πρόεδρος της Ερμιόνης, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή για την συμβολή τους στην προσπάθεια μας, τον πρόεδρο του Ν.Π. Πολιτισμού συμπατριώτη μας δημοτικό σύμβουλο κον Δαμιανό Κουτούβαλη, για την τεχνική και οργανωτική του στήριξη εκ μέρους του Ν.Π.

Ευχαριστώ για και την συνεχή – συνετή – εποικοδομητική παρουσία – συνεργασία και συμμετοχή των Κοινοτικών Συμβούλων της παράταξης μου.
Επίσης τους Κοινοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας για την ενημέρωση – συνεργασία και συμμετοχή τους εκεί όπου τους χρειαστήκαμε.
Ευχαριστώ ένα μεγάλο μέρος της εθελοντικής Κοινωνίας μας για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια, όπως της “γειτονιάς του πεύκου”
Τον κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο γονέα – επιχειρηματία και εκπρόσωπο της “ομάδας Βιτόριζα” για την υλική – οικονομική και συνεχή συμμετοχή του στην προσπάθεια.
Τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου μας κον Φασιλή Αθανάσιο μαζί με τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου στην οργανωτική προσπάθεια.
Τους εκπαιδευτικούς των δύο Νηπιαγωγείων μας και τις μαθητικές Κοινότητας Γυμνασίου – Λυκείου.
Τους εκπροσώπους των συλλογικών φορέων Μουσικού – Ιστιοπλοϊκού και τον Κωστή Σκούρτη από την χορευτική ομάδα Ερμιόνης.
Ευχαριστούμε το Μουσικό Βυζαντινό Εργαστήρι Θερμησίας.
Το Φιλόπτωχο Ταμείο “Αγιος Ιωάννης ο Ελεήμων” για την συμμετοχή τους με γλυκίσματα και κεράσματα στην γιορτή μας στο “χωριό του Παραμυθιού”
Επίσης τον Αναστάσιο Λουμουσιώτη για την υψηλή και συνεχή οικονομική χορηγία στην προσπάθεια μας.

Όλον τον επαγγελματικό κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης μας, που υπό την ευθύνη του Δημ. Δημαράκη (ΣΠΥΡΑΝΤΡΕΑΣ) συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση.
Την επιχείρηση Δήμου Χαρμπή για την τεχνική της κάλυψη και την ανεκτικότητα στις οικονομικές μας αδυναμίες.
Τις Εταιρείες τροφίμων “Γ. Σκούρτη και ΣΙΑ”, τον κ.Φραγκίσκο Δημαράκη και τον συμπατριώτη μας κ. Ανάργυρο Σκοπελίτη ως μεσολαβητή για την χορηγία με γλυκίσματα από την “Οικογένεια Στεργίου” που μας χορήγησαν τα δώρα μας προς τα τρία Φιλόπτωχα Ταμεία εκ μέρους της Κοινότητας μας, σε μνήμη του π. Παναγιώτη Δασκαλοθανάση, αλλά και για την “γιορτή του παραμυθιού”.

Όλες και ‘όλους τους συμπολίτες μου, ιδιώτες και επαγγελματίες που στόλισαν τις οικίες τους και τα καταστήματα τους ώστε η πόλη μας να είναι απ΄ άκρη σε άκρη γιορτινή – φωτεινή και Χριστουγεννιάτικη.

Επίσης ενημερώνω για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι χρήματα – χορηγίες και δώρα που προσφέρθηκαν καταναλώθηκαν με σύνεση και σεβασμό και το περιουσιακό στοιχείο που αποκτήθηκε θα διαφυλαχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος επ΄ ευκαιρία της επιστολής μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχηθώ τα καλύτερα στους συναδέλφους Προέδρους Κοινοτήτων και Κοινοτικούς Συμβούλους όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, όπου ομολογουμένως αυτήν την χρονιά με το έργο τους και την προσπάθεια τους κατάφεραν ολάκερος ο Δήμος μας να είναι “μια Γιορτή”
Φωτεινή – Χριστιανική – Εορταστική

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗΣ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ