Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒασίλης Σιδέρης: Τα ΔΙΚΑ μας έργα θα παραμείνουν ΔΙΚΑ μας. Έχουν τη...

Βασίλης Σιδέρης: Τα ΔΙΚΑ μας έργα θα παραμείνουν ΔΙΚΑ μας. Έχουν τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη

Απάντηση σε δελτίο τύπου της Περιφερειακής Αρχής εξέδωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης σημειώνοντας ότι “μιλούν για έργα που έχουν τελειώσει τα γραφειοκρατικά τους από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ και τα χρήματα τα έχουμε δεσμεύσει εμείς. Γιατί δεν μας λένε γιατί καθυστέρησαν τέσσερις μήνες να βάλουν μια απλή υπογραφή;“.

Η απάντηση Βασίλη Σιδέρη είναι η ακόλουθη:

Υπάρχουν δύο λέξεις  στην πλούσια Ελληνική γλώσσα, την οποία φαίνεται πως η παρούσα περιφερειακή αρχή την αγνοεί, η λέξη φιλότιμο και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ.

         Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς, πως έρχονται σήμερα να παρουσιάσουν ως δικά τους έργα όλα όσα έχουμε ΕΜΕΙΣ ως περιφερειακή αρχή, ακούραστα  οραματιστεί και προγραμματίσει. ΕΜΕΙΣ εξασφαλίσαμε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, μέσω του  Προγράμματος  Δημοσίων Επενδύσεων για την βελτίωση και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.
         Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ σας γιατί ΕΜΕΙΣ «φτύσαμε αίμα» για ν’ανοίξουμε αθλητικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Να σας ξαναθυμίσω ότι στην Αργολίδα βρίσκονται προς υλοποίηση  ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ γήπεδα  προϋπολογισμού 4.600.000 μαζί με το Ενωσιακό γήπεδο. Είναι το μεγαλύτερο Πανελλαδικά πρόγραμμα που εκτελείται μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
        Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε  εσείς τους Αργολιδείς, δεν τρώνε «κουτόχορτο» γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ και ότι  πρωτοτυπήσαμε Πανελλαδικά με την εκπόνηση του αθλητικού προγράμματος.
        Ήμασταν – είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε για πολλά χρόνια αυτοί που ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ και προγραμματίζουν την βελτίωση  και την δημιουργία  νέων αθλητικών χώρων και όχι αυτοί που οικειοποιούνται τις ιδέες των άλλων για να μπορέσουν να αυτοπροβληθούν μέσα στην ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ τους.
Υ.Σ. Θέλετε να υπογράφετε τα δικά μας έργα  και να τα βαπτίζετε δικά σας!!!
                                                       Σιδέρης Γ. Βασίλης
                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
                             ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ