Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Άργους-Μυκηνών

Οι συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Άργους-Μυκηνών

Χαρούμενες γιορτές και καλότυχο το νέο έτος μας εύχεται με σειρά εορταστικών συναυλιών για μικρούς και μεγάλους, το Δημοτικό Ωδείο Άργους-Μυκηνών.

 

Η πρώτη συναυλία έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, 11 π.μ., στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος».

Το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας μέχρι την Εφηβική – Νεανική Χορωδία, από το Σύνολο Εγχόρδων και Πνευστών μέχρι την Παιδική Χορωδία, με ενθουσιασμό παρουσίασαν την χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.
Μικρά και μεγάλα μουσικά σύνολα, οργανικά και φωνητικά, σε μια εορταστική πολυφωνία δίπλα σε ήχους πιάνου, κιθάρας, σαντουριού, μπουζουκιού …

Επόμενη εκδήλωση το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 6.30 μ.μ., Πνευματικό Κέντρο «π. Γεώργιος Νταβέλος» Κιβερίου, το«ΤΣΑΪ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ», με πολλή μουσική από τα παιδιά και γλυκές λιχουδιές και ζεστά και δροσερά ροφήματα!

Γιορτινό απόγευμα με τη ευγενική και πάντα θερμή συνεργασία των συλλόγων Κιβερίου: ΕΝΟΡΙΑ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ «ΓΕΝΕΣΙΟΝ»

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 11 π.μ., στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους, η εκδήλωση έχει τίτλο «Χριστούγεννα πρωτούγεννα… θα καλαντίσουμε γλυκά από την ‘Ηπειρο ως την Ικαρία, από την Θράκη ως και τον Μοριά».
Οι καθηγητές των παραδοσιακών οργάνων του Δημοτικού Ωδείου θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα με παραδοσιακά καλαντίσματα.

Ράνια Κουτρούλη: Κρουστά, τραγούδι, αφήγηση
Μαρία Καψαλού: Σαντούρι, τραγούδι
Σπύρος Μαρίνης: Κλαρίνο.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ