Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΈλενα Πανοβράκου: Στο Ναύπλιο τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς, ελπίδας και προσφοράς!

Έλενα Πανοβράκου: Στο Ναύπλιο τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς, ελπίδας και προσφοράς!

Η Έλενα Πανοβράκου μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ μας μεταφέρει το γιορτινό κλίμα που χτες βράδυ 14 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο έγινε η έναρξη του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το Ναύπλιο, γέμισε γελαστά προσωπάκια παιδιών, των παιδιών μας που ήθελαν να συμμετέχουν στο «εναρκτήριο» αυτής της γιορτινής φιέστας που σηματοδοτεί την έναρξη του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, την παιδική χορωδία «TAMPERAMENTO», τη χορωδία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών VD Χρονοπούλου, τον Αθλητικό Προοδευτικό Σύλλογο «Χοροκίνηση» και την φιλική εμφάνιση της ερμηνεύτριας Πένυς Ξενάκη. Ξωτικά , γλυκίσματα, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί επιστρατεύτηκαν για τη διασκέδαση των μικρών παρευρισκόμενων.
Υπήρξε συμμετοχή πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων , φιλανθρωπικών σωματείων και δημιουργικών εργαστηρίων του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH, στόλισε ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης με Αστέρια των Ευχών! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που «μαγικά»μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης που δίνει δύναμη στην ευχή μας χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!!!

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο « Η Πύλη της Αγάπης».

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς, ελπίδας και προσφοράς!
Στα παιδιά αρέσουν οι γιορτές και οι μεγάλοι ξαναθυμούνται λίγο από τη χαμένη ξεγνοιασιά και αθωότητα.
Αγάπη, υγεία και καλές γιορτές σε όλους σας!Ξυπνήστε το παιδί που κοιμάται μέσα σας και ζήστε ονειρεμένες, γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους και τις οικογένειές σας!!!

Ως μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ σας εύχομαι υγεία, χαρές και δημιουργικό το 2020 που πλησίαζει…!

ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΟΒΡΑΚΟΥ

σχετικό άρθρο Ναύπλιο: Με χορωδίες, μουσική και ευχές άναψαν το δένδρο …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ