Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤην σύμβαση ανάπλασης της πλατείας Δήμαινας υπέγραψε ο δήμαρχος Επιδαύρου

Την σύμβαση ανάπλασης της πλατείας Δήμαινας υπέγραψε ο δήμαρχος Επιδαύρου

Υπογράφηκε χθές Παρασκευή, από τον δήμαρχο Επιδαύρου, Τάσο Χρόνη και εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Εταιρίας «Πάρνωνας ΑΕ» η σύμβαση ανάπλασης της πλατείας Δήμαινας.

 

Η σχετική δήλωση του κ.Χρόνη: Υπογράψαμε σήμερα την σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας δημοτικού καταστήματος Δήμαινας, με την αναπτυξιακή Πάρνωνα. Ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σύντομα αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση του έργου».

 

Η «Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα Α.Ε.» (ΠΑΡΝΩΝΑΣ Α.Ε.), ιδρύθηκε στις 26/9/1995. Σκοποί της Εταιρείας είναι:
α) Η επιστημονική και τεχνική στήριξη των Ο.Τ.Α. και των ενώσεών τους (π.χ. ΚΕΔΚΕ, ΕΝΑΕ, ΤΕΔΚ κ.λ.π.) και της αποκεντρωμένης κρατικής διοίκησης,
β) Η προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα βιώσιμης ανάπτυξης των Ο.Τ.Α. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ήτοι των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας,
γ) Η ανάπτυξη δραστηριοτήτων προστασίας του περιβάλλοντος,
δ) Η συμμετοχή της σε προγράμματα και η εφαρμογή σχετικών πολιτικών σε διαδημοτικό επίπεδο ή σε ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της Εταιρείας αφορούν την ολοκληρωμένη αγροτική ανάπτυξη, την προστασία και διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος, την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής πολιτικής και την υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης της περιοχής.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ