Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΝεκροί πατέρας και γιος σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Νεκροί πατέρας και γιος σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσαν πατέρας και γιος κατά την διάρκεια συμπλοκής μεταξύ εργαζομένων σε δύο εταιρείες σεκιούριτι, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στην περιοχή για εντοπισμό του ή των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πατέρας και γιος, οι οποίοι εργάζονταν σε μια εταιρεία σεκιούριτι έπεσαν νεκροί μετά από την ανταλλαγή πυροβολισμών, αφότου δέχθηκαν πυρά από υπαλλήλους μιας ανταγωνιστικής εταιρείας σεκιούριτι, έξω από σχολείο της περιοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν οι ιθύνοντες ενός έργου της περιοχής αποφάσισαν να αλλάξουν εταιρεία φύλαξης, οι άνδρες της νέας εταιρείας όταν μετέβησαν στο σημείο για να αναλάβουν τη φύλαξη ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της παλαιάς εταιρείας σεκιούριτι που είχε έως τώρα την φύλαξη του έργου.

Ένας τραυματίας, επίσης, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Θήβας, ενώ έχει γίνει και μια σύλληψη

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως οι ιδιοκτήτες των δύο ανταγωνιστικών εταιρειών σεκιούριτι είναι ξαδέρφια, με τον ένα εκ των νεκρών να είναι ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας ήδη διεξάγει έρευνες για το συμβάν, ενώ αστυνομικές ενισχύσεις έχουν σπεύσει στην περιοχή, σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας.

πηγή www.liberal.gr

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ