Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο 14ο Πολιτιστικό-Ιστορικό Ράλλυ Δαναών προβάλει ιστορικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Το 14ο Πολιτιστικό-Ιστορικό Ράλλυ Δαναών προβάλει ιστορικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κ.Ε.Δ.Α-Μ και την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών, το 14ο Πολιτιστικό-Ιστορικό Ράλλυ Δαναών το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 .

Το 14ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ εκκινώντας στις 11:00 από το Καφέ « Ενόδιον» διέρχεται από ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών,( Μυκήνες, Λίμνες) και επιστρέφει το απόγευμα στο ιστορικό κέντρο του Άργους, για το τέλος της 1ης ημέρας και από το ίδιο σημείο για την επανεκκίνηση της επόμενης ημέρας.

Εκεί στην Πλατεία Δημοκρατίας η παρουσία των αυτοκινήτων θα λειτουργήσει ως στατική έκθεση (09:00-11:15 ) την Κυριακή, έτσι ώστε οι λάτρεις του κλασσικού και του διαχρονικού να έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και να συνομιλήσουν με τα πληρώματα. Στην συνέχεια οι απαιτητικές οδηγικά διαδρομές( Βελανιδιά, Αχλαδόκαμπος) που θα καθορίσουν τους νικητές και διακριθέντες, καταλήγουν στο γραφικό Κεφαλάρι, για τερματισμό και το γεύμα απονομής.

Στη λίστα συμμετοχών των 30 πληρωμάτων συμπεριλαμβάνονται, παλαιοί Πρωταθλητές, οι σημερινοί πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity,καθώς επίσης οδηγός (πρωταθλητής Ευρώπης ) που έρχεται για τον συγκεκριμένο αγώνα, Crucifix Christian (LUX) – Μουστάκας Nικόλαος (GRE/FRA), Porsche 911.

Ξεχωριστής αναφοράς χρήζει η συμμετοχή του sporting οδηγού Πρωταθλητή 1993, Κ. Αποστόλου.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η φήμη του ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ, αλλά και του AC3 που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου για την δυνατότητα διοργάνωσης άρτιων εκδηλώσεων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ