Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος περιμένει την "αυτόφωρη διαδικασία"

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος περιμένει την “αυτόφωρη διαδικασία”

Η βόμβα που λέγεται “διαχείριση σκουπιδιών” έσκασε στην Ερμιονίδα, αφού ο δήμαρχος Ερμιονίδας, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Τσαμαδός, τέσσερις δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου όπου κρατούνται και περιμένουν αύριο την αυτόφωρη διαδικασία.

Στην αστυνομία πήγε και ο οδηγός του φορτηγού που στα πλαίσια της προανάκρισης και αφού παρέδωσε τα έγραφα για την νομιμότητα του αποχώρησε. Ήδη το φορτηγό έχει επιστρέψει στο εργοστάσιο διαχείρισης.  

Συγκεκριμένα, μετά από συναδελφικό “κάρφωμα” από τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή συνελήφθησαν οι παραπάνω, πλην δημάρχου Γεωργόπουλου, σε αγρόκτημα έξω από το Κρανίδι να μεταφορτώνουν απορρίμματα από αυτοκίνητο του δήμου σε ιδιωτικό φορτηγό. Άδεια για την μεταφόρτωση δεν υπήρχε και το συμβάν απετέλεσε ευκαιρία για τον πρώην δήμαρχο να “αποκαλύψει” το τι συμβαίνει.

Μαθαίνοντας τα της σύλληψης ο νυν δήμαρχος αυτοβούλως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας και αναλαμβάνοντας την ευθύνη θα ακολουθήσει και τους υπολοίπους κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Την ίδια ώρα τα σκουπίδια στους δρόμους θα αποτελούν εστίες μολύνσεων και το επίσημο Ελληνικό Κράτος θα σφυρίζει αδιάφορα. 

Άραγε μήπως θα πρέπει να στρέψει περισσότερο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή  τα φώτα της στο τι γίνεται ή μάλλον σε όσα δεν γίνονται στην τραγική Ελλάδα;

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ