Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑΡΓΟΣ: Ομιλία του Ευάγγελου Ρέντα με θέμα: « Xάνω το έφηβο...

ΑΡΓΟΣ: Ομιλία του Ευάγγελου Ρέντα με θέμα: « Xάνω το έφηβο παιδί μου !»

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός»

θα μιλήσει ο συμπολίτης μας κ. Ευάγγελος Ρέντας Επιστημονικός Υπεύθυνος του ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙΝ, Κλινικός & Συμβουλευτικός Ψυχοθεραπευτής Master, Bachelor Ψυχολογίας με θέμα: « Xάνω το έφηβο παιδί μου !»

Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση , για ένα θέμα που μας προβληματίζει όλους..
*Συνδιοργάνωση: Συλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α΄Γυμν. Αργους.-

Απο το Διοικητικό Συμβούλιο
———————–
Ο κ. Ευάγγελος Ρέντας
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος ΄Αργους. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες, Κλινική Κοινωνική Εργασία και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Newcastle της Αγγλίας.Εξειδικεύτηκε στις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Οικογενειακή και Συστημική προσέγγιση της Ψυχοθεραπείας με κύριο στόχο τη θεραπεία και Συμβουλευτική παιδιών, ζευγαριών και οικογενειών, που είχαν διαγνωσθεί με ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα.Ερεύνησε τη μελέτη των πρώιμων σχέσεων μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους, καθώς και τη δυναμική του οικογενειακού πλαισίου και τις κοινωνικές και προσωπικές τους ιστορίες, σχετικά με την ανάπτυξη δυσλειτουργικών μοτίβων, ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά.Επίσης την εμπειρία ψυχιάτρων, πάνω την ψυχοπαθολογία της συνοχής των οικογενειακών δεσμών, σε διαγνωσμένους με σχιζοφρένεια ασθενείς, κάνοντας φανερή την παραδοξότητα και τη σύγχυση των «διπλών μηνυμάτων», που εκπέμπουν γονείς με ψυχοπαθολογία στα παιδιά τους.
Είναι Διοικητικό μέλος και Επιστημονικός Συνεργάτης του Προγράμματος «Μελέτη και Εκπαίδευση σε Ανθρώπινα Συστήματα Συμπεριφοράς», πρώην πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, έχοντας εκπαιδευτεί και διδάξει πλέον τους μετεκπαιδευμένους Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς στη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.
Σήμερα συνεχίζει να δραστηριοποιείται ιδιωτικά στην περιοχή του ΄Αργους με τη σύζυγό του λειτουργώντας υπό τη στέγη του ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙΝ.
Βρίσκεται στο ραδιόφωνο της Ι.Μ.Α. για 11η συνεχή χρονιά, έχοντας ταυτόχρονα στο βιογραφικό του ένα μεγάλο αριθμό εισηγήσεων και άρθρων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ