Άργος: Ο Νίκος Βούτσης στην συνάντηση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

Συναντήθηκαν σήμερα βράδυ Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου 2019 στο Άργος, σε λαϊκή συζήτηση εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚH ΣΥΜΜΑΧΙΑ μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Άργους.

- Advertisement -


Στη συνάντηση που ξεκίνησε στις 20.00 περίπου, μίλησαν ο Νίκος Βούτσης πρώην
Πρόεδρος της Βουλής, ο Παν.Παναγιώτου δημοσιογράφος και ο Γιάννης Γκιόλας Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση εντάσσεται στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για μαζικοποίηση και απορρόφηση μεγάλου μέρους στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Βούτσης με κάλεσμα του τόνισε:

To δικό μας κάλεσμα, το κάλεσμα που έκανε ο Άλέξης Τσίπρας και το οποίο μας εκφράζει όλους, μας εμπνέει και αποτελεί αδήριτη ιστορική ανάγκη είναι να διαμορφωθεί ένα κόμμα μαζικό, κοινωνικά γειωμένο, ισχυρό ταυτοτικά χωρίς όμως μόνο μια άποψη, με αριστερό ευρωπαϊκό ορίζοντα, με πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην Ευρώπη και τις εξελίξεις και με πάγιες θέσεις πάνω στις αξίες μας και στις αξίες του κοινωνικού κράτους. Αυτή είναι η πρόκληση, η πρόσκληση και η εντολή του λαού με τις τελευταίες εκλογές. Θέλουμε να συναποτελέσουμε όλοι μαζί σε ισότιμη βάση ένα πολύ πιο μαζικό, κοινωνικά γειωμένο, ταυτοτικό και μάχιμο κόμμα διότι μόνο έτσι μπορούμε σαν πολλαπλασιαστές όλοι μας και όλες μας μέσα στην κοινωνία να μεταγγίσουμε τις αξίες μας και τις λύσεις μας δίνοντας το θάρρος και στον υπόλοιπο κόσμο να τα διεκδικήσει.

Οι φωτογραφίες του argonafplia.gr είναι από την αποψινή εκδήλωση.

 

- Advertisement -
 

________________