Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑΡΓΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου «Παππούς Πέρι» της Χρύσας Σαββάκη στην Έκθεση Ζωγραφικής και...

ΑΡΓΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου «Παππούς Πέρι» της Χρύσας Σαββάκη στην Έκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής της Ειρήνης Γκόγκουα

«Εκθεσιάζομαι !!!» είναι ο τίτλος της Έκθεσης Ζωγραφικής και Γλυπτικής της Ειρήνης Γκόγκουα, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1 – 8 Δεκεμβρίου 2019 στις Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑΜ.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 11:00-13:00 & 17:00-22:00 και το σαββατοκύριακο 11:00-23:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Εκθεσιάζομαι !!! Σε μια οθόνη – καμβά προβάλω τον εσωτερικό μου κόσμο, τον οποίο αντικρίζω για πρώτη φορά, κάθε φορά, μαζί με εσάς μας λέει η Ειρήνη Γκόγκουα.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Παππούς Πέρι» της Χρύσας Σαββάκη.
Για το βιβλίο θα συνομιλήσουν: η Σοφία Ασλανίδου σύμβουλος ψυχικής υγείας και μέλος της ομάδας «Παραμυθούδες Ναυπλίου», η Αλίκη Λαμπράκη από τις ομάδες ΖωΕΣ, η συγγραφέας και ο εκδότης.
Πώς βρέθηκε ο Πέρι, το γκρίζο παχουλό περιστέρι, μέσα σε ένα από τα πολλά κλουβιά με άλλα ζώα; Τι είδους πείραμα είχαν στο νου τους οι άνθρωποι με τις άσπρες μπλούζες;
Μα ήταν τρομαχτικό αυτό που σκάρωναν και… ε, όχι, δεν θα καθόταν με κάτω τα φτερά να τον κάνουν ό,τι θέλουν! Για την περιπέτεια που έζησε, έχει κάτι να μας πει:
«Αν εσείς, που θα διαβάσετε τούτη την ιστορία, συναντήσετε κάποτε στο δρόμο σας ένα γκρίζο παχουλό περιστέρι, να το φωνάξετε παππού Πέρι. Αν είμαι εγώ, σας υπόσχομαι ότι μόλις ακούσω το όνομά μου θα έρθω και θα καθίσω πάνω στον ώμο σας. Και αν θέλετε, θα βγάλουμε μαζί και μια φωτογραφία!»

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 θα γίνει η παράσταση στροβιλισμού “Messier 51” του Αλέξανδρου Φαρμάκη και ζωντανή μουσική με τον Γιώργο Δούσο (duduc, kaval, φλάουτο, κα.)

σχετικό άρθρο Ειρήνη Γκόγκουα: “Τα έργα μου είναι ενα παράθυρο στον κόσμο…”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ