Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΝέο κύμα κακοκαιρίας Express με χειμωνιάτικα αυτήν την φορά χαρακτηριστικά

Νέο κύμα κακοκαιρίας Express με χειμωνιάτικα αυτήν την φορά χαρακτηριστικά

Ένα νέο κύμα Κακοκαιρίας μας έρχεται από τα Βαλκάνια με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά, μια ψυχρή μάζα από την Κέντρο Ανατολική Ευρώπη βρίσκει την δίοδο και διέρχεται μέσω της Ουκρανίας και των Βαλκανίων προς την χώρα μας ( ΑΛΛΆ) με χαμηλή δυναμική και σύντομης διάρκειας.

Πιο Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά αυτής της Σύντομης αλλαγής του καιρού από απόψε κιόλας το Βράδυ θα είναι οι Χιονοπτώσεις σε Κεντρική Ανατολική, Δυτική Μακεδονία και Θράκη έως και σε χαμηλά υψόμετρα. Ενώ στα πεδινά παραθαλάσσια θα σημειωθεί ασθενές χιονόνερο η ασθενής βροχή ανάλογα με τα υψόμετρα των εκάστοτε περιοχών. Τα υψόμετρα λοιπόν των παραπάνω περιοχών αναγράφονται στον χάρτη από κάτω Με Πορτοκαλί οι Βροχοπτώσεις και Γκρι Σκούρο Γκρι οι Χιονοπτώσεις.

Στην Πελοπόννησο θα σημειωθούν στις πεδινές ημιπεδινες περιοχές βροχές έως και μέτριας έντασης ενώ στα ορεινά τμήματα πάνω από τα 1300 με 1600 1700 μέτρα θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στην Ανατολική και Βόρειο Ανατολική Πελοπόννησο.

Τέλος, οι βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο με ισχυρές εντάσεις 6 με 7 και τοπικά στα ανοικτά 8 μποφόρ όπου και θα ρίξουν αισθητά την Θερμοκρασία και κυρίως θα είναι παγεροι.

Με Εκτίμηση η Διαχειριστική Ομάδα του KAIROS.GR
www.kairos.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ