Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε δρώμενα και στήριξη στο έργο του MAKE-A-WISH το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου...

Με δρώμενα και στήριξη στο έργο του MAKE-A-WISH το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Άργος …(ΒΙΝΤΕΟ + 30 ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, απόψε στις 7:30 μ.μ. το απόγευμα στο υπέροχα στολισμένο κέντρο του Άργους φωταγώγησε το Χριστουγιεννιάτικο δέντρο μοιράζοντας ελπίδα και χαρά σε όλα τα παιδιά!

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Στις 6:30 το απόγευμα η ομάδα Powerslide FSK Hellas έδωσε ένα υπαίθριο Freestyle show με Insline Skates!!! Μετά το show η ομάδα βοήθησε τα παιδιά να δοκιμάσουν τα πατίνια Insline Skates!!!!! Μια προσφορά από τα Καταστήματα Sellis Bike.

Στις 7:00 μμ τα παιδιά φόρεσαν το σκουφί του Αη Βασίλη, διέσχισαν μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου στο κέντρο της πόλης και … χάρισαν χαρά στα παιδιά του MAKE-A-WISH. Σκουφάκια έπαιρναν από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πλατεία, από το πρωί 11πμ.-1.30μμ και το απόγευμα 6μμ-8μμ. Τα σκουφάκια πωλούνταν στην τιμή των 3 ευρώ το καθένα. Τα έσοδα θα διατεθούν στο έργο που κάνει το MAKE-A-WISH Κάνε μια ευχή Ελλάδας.

Τα Ξωτικά από τον ΑΣ Διαγόρας Άργους “πείραζαν” κατά την διάρκεια της βραδιάς με τα χορευτικά τους καμώματα τον κόσμο.

Στις 7:30μμ με την προτροπή κάνε ΔΙΚΟ ΣΟΥ ένα ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ με Δωρεά 2 ευρώ, κρέμασαν το αστέρι στο Δέντρο των Ευχών και έτσι στήριξαν το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) που μπορε να μεταμορφώσει ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Εθελοντές του MAKE-A-WISH απασχολούσαν τα παιδιά με διαδραστικό πρόγραμμα.

Στις 7:30 μμ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ακολούθησε η χορωδία…

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ