Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΟ Παναγιώτης Τζαβάρας Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο

Ο Παναγιώτης Τζαβάρας Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο

Ο Παναγιώτης Τζαβάρας από την Μεσσηνία ορίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία γενικός συντονιστής των κομματικών οργανώσεων της Πελοποννήσου.

Σε γραπτή δήλωσή του, με τίτλο “Το μέλλον αρχίζει τώρα”, ο κ. Τζαβάρας σημειώνει τα εξής:

Μετά τον ορισμό μου από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του Γενικού Συντονιστή των Κομματικών Οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο μας και
πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Είναι ώρα για συλλογική δουλειά και για συνέργειες. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα και τα περισσότερα που αξίζει η Ελλάδα. Με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα, με διαφάνεια και αποτέλεσμα. Ο αδιαπραγμάτευτος
στόχος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία τόσο με τα όργανα του κόμματος, όσο και με όλες τις δυνάμεις και τους φορείς που μας στηρίζουν, προς όφελος όλων των πολιτών.

# to_mellon_arxizei_twra

Δρ Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας

Γενικός Συντονιστής Νέας Δημοκρατίας Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Λίγα λόγια για εμένα:
Ζω και εργάζομαι στην Καλαμάτα. Είμαι Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας και Διευθυντής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Παράλληλα είμαι διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχω σπουδάσει Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχω δυο μεταπτυχιακά. Το ένα στη Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Κρεμς της Βιέννης και το άλλο στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Η διδακτορική μου διατριβή εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με θέμα την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Στη ΝΔ είμαι οργανωμένος από τα φοιτητικά μου χρόνια. Είμαι μέλος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Ανήκω στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ και του Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης της Γραμματείας Οργανωτικού.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ