Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕκδήλωση για το έργο της make-a-wish στο Άργος

Εκδήλωση για το έργο της make-a-wish στο Άργος

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ στηρίζει και φέτος το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας).

 

«Φορέστε το σκουφί του Αη Βασίλη το οποίο θα προμηθευτείτε από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και ελάτε να τρέξουμε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 και να μεταμορφώσουμε ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες», αναφέρεται στην πρόσκληση της ΚΕΔΑΜ, για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ημέρες λειτουργίας: Από Παρασκευή 29/11 έως 31/12
Αξία σκούφου: 3 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν στο έργο που κάνει το ΜΑΚΕ-Α WISΗ Κάνε μια ευχή Ελλάδας.

Ας χαρίσουμε δύναμη και ελπίδα σε παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους, ενάντια σε σοβαρές ασθένειες που τα απειλούν, ενώ χάνουν την παιδικότητα τους μέσα στα νοσοκομεία.

Το ΜΑΚΕ-Α WISΗ εκπληρώνει ευχές που έχουν την δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τοιυς, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

 

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Επίσης, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία του Άργους, κηρύσσοντας την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ