Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνελήφθη ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας μετά από καταγγελία του Δ.Σφυρή

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας μετά από καταγγελία του Δ.Σφυρή

Συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας Ιωάννης Τσαμαδός, μετά από καταγγελία του προηγούμενου δημάρχου Δ.Σφυρή, σχετικά με τη μεταφορά απορριμμάτων.

 

Όπως εξηγεί σε ανάρτησή του ο κ.Τσαμαδός, η σύλληψή του έγινε επειδή φόρτωνε απορρίμματα για τα μεταφέρει σε γειτονικό δήμο που τους εξυπηρετεί μετά το κλείσιμο του «πράσινου σημείου».

Η ανάρτησή του κ.Τσαμαδού:
ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!

Μετά από καταγγελία του πρώην Δημάρχου κ.Σφυρη σήμερα συνελήφθηκα με την διαδικασία του αυτοφώρου επειδή φόρτωνα απορρίμματα για να τα μεταφέρω σε γειτονικό Δήμο που μας εξυπηρετεί μετά το κλείσιμο του πράσινου (μαύρου) σημείου που είχε δημιουργήσει ο κ.Σφυρης επί θητείας του και έκλεισε, μετά από παραλήψεις του και με υπαιτιότητα του.

Αυτός ο άνθρωπος που για δεύτερη φορά βυθίζει στο χάος τον Δήμο Ερμιονίδας με τις επιλογές του (δεματοποιητης- πράσινο σημείο) τολμά να κάνει καταγγελίες και ενώ είχε υποσχεθεί συνεννεση στο συμβούλιο των αρχηγών παρατάξεων που συγκάλεσε ο Δήμαρχος μας για το πρόβλημα που αυτός δημιούργησε.

Μονο μία κουβέντα μπορώ να πω.ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ!!!

Σε όλη τη σημερινή μου περιπέτεια είχα στο πλευρό μου τον Δημαρχο μας. Και θα το πω για πρώτη φορά δημόσια.ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ