Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΝΑΥΠΛΙΟ: Παρουσίαση μυθιστορήματος της Ράνιας Καραΐσκου "Εκείνος, Εκείνη και το μπριτζ"

ΝΑΥΠΛΙΟ: Παρουσίαση μυθιστορήματος της Ράνιας Καραΐσκου “Εκείνος, Εκείνη και το μπριτζ”

“Εκείνος, Εκείνη και το μπριτζ” παρουσίαση μυθιστορήματος

Η Ράνια Καραΐσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στ΄ Ανάπλι. Ίσως για κάποιους από τους Αναπλιώτες να είναι και ο μόνος λόγος για την παρουσία τους στην παρουσίαση του πρώτου της μυθιστορήματος… ίσως και όχι… αφού η Ράνια με την πηγαία γλώσσα, μας “αναγκάζει” να τρυπήσουμε το χώρο της μυθιστοριογραφίας, να “φωτίσουμε” τις σκοτεινές γωνιές της πόλης μας και να την ακολουθήσουμε σε μια ατέρμονη σειρά εικόνων και συναισθημάτων…

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα
πολιτισμού (Σταϊκοπούλου 52), ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”, η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) και οι Εκδόσεις S.O.A.P. θα παρουσιάσουν το έργο της Ράνιας Καραϊσκου.

Είναι το πρώτο έργο της συγγραφέως αν και υπάρχει η υποψία ότι
η Ράνια θα συνεχίσει την δημιουργία της…
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Γιώργος Κόνδης, ο Πρόεδρος του Ομίλου αγωνιστικού μπριτζ Αργολίδας Τάσος Δράσσας, ο συγγραφέας και εκδότης Αντώνης Παπαϊωάννου και η φιλόλογος Αργυρώ Παρασκευά.
Την παρουσίαση θα πλαισιώσουν με την ανάγνωση μικρών αποσπασμάτων του μυθιστορήματος η Ντίνα Καλογεροπούλου και ο Στέλιος Καρατάσος.

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, η αίθουσα του Συλλόγου δεν θα προσφερθεί για την διενέργεια αγώνα αγωνιστικού μπριτζ… θα προσφέρεται, όμως, για την μελέτη των αναζητήσεων της Ράνιας και για τις δικές μας αναζητήσεις… φιλικές και γευστικές…
(Δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις και ας έχουμε υπόψη μας ότι ίσως να μην υπάρχουν ούτε θέσεις για “ορθίους” – όπως λένε στις θεατρικές παραστάσεις και στις παρουσιάσεις των best sellers).

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ