Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Χρύσας Σαββάκη ”Ο Παππούς Περί” σε Ναύπλιο και Άργος

- Advertisement -

Πώς βρέθηκε ο Πέρι, το γκρίζο παχουλό περιστέρι, μέσα σε ένα από τα πολλά κλουβιά με άλλα ζώα;

Τι είδους πείραμα είχαν στο νου τους οι άνθρωποι με τις άσπρες μπλούζες;

- Advertisement -

H Χρύσα Σαββάκη θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο της ” Ο Παππούς Περί” στο Ναύπλιο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:00 στο βουλευτικό

και στο  Άργος Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30 στους Στρατώνες Καποδίστρια.

Μα ήταν τρομαχτικό αυτό που σκάρωναν και… ε, όχι, δεν θα καθόταν με κάτω τα φτερά να τον κάνουν ό,τι θέλουν! Για την περιπέτεια που έζησε, έχει κάτι να μας πει:

«Αν εσείς, που θα διαβάσετε τούτη την ιστορία, συναντήσετε κάποτε στο δρόμο σας ένα γκρίζο παχουλό περιστέρι, να το φωνάξετε παππού Πέρι. Αν είμαι εγώ, σας υπόσχομαι ότι μόλις ακούσω το όνομά μου θα έρθω και θα καθίσω πάνω στον ώμο σας. Και αν θέλετε, θα βγάλουμε μαζί και μια φωτογραφία!»

Λίγα λόγια για την συγγραφέα Χρύσα Σαββάκη
Η Χρύσα Σαββάκη είναι δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση και εκπαιδεύτρια ενηλίκων.Παράλληλα γράφει βιβλία, σενάρια και θεατρικά έργα για παιδιά και μεγάλους. Αγαπά τα ταξίδια και τις τέχνες. Κατά καιρούς κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, παίζει και σκηνοθετεί στο θέατρο, αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Ο Παππούς Πέρι πετούσε γύρω της τα τελευταία 22 χρόνια μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Έχει εκδώσει επίσης τα βιβλία «Πού πάει ο ήλιος όταν φεύγει» (ΝΑ Αργολίδας 2016) και «Ο πύργος των μεγάλων εξελίξεων» (Άπαρσις 2017)

 

- Advertisement -
 

________________