Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕνημερωτική εκδήλωση στο 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους με θέμα «Ενημέρωση στην πρόληψη καρκίνου...

Ενημερωτική εκδήλωση στο 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους με θέμα «Ενημέρωση στην πρόληψη καρκίνου του μαστού και τραχήλου»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους και την Νοσηλευτική Μονάδα Άργους – Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση στο 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 από 12:00 έως 14:00, στο πλαίσιο των δράσεων Αγωγής Υγείας προς τον μαθητικό πληθυσμό και τους Γονείς-κηδεμόνες.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Άργους και οι εκπαιδευτικοί του Τομέα Υγείας πρότειναν την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, ζητήθηκε η συνδρομή συνεργατών από το Τμήμα της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής, Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους και στη συνέχεια αυτή εγκρίθηκε από το Υ.ΠΑΙ.Θ.

Τα θέματα ενημέρωσης περιλαμβάνουν την πρόληψη Καρκίνου του μαστού και τραχήλου, τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων – HPV και τον Προληπτικό Εμβολιασμό. Οι μαθητές/-τριες και οι εκπαιδευτικοί του Τομέα Υγείας του 1ου ΕΠΑ.Λ Άργους προετοίμασαν και θα παρουσιάσουν στην αρχή μια εισαγωγή.

Στην συνέχεια οι προσκεκλημένες κ. Ιφιγένεια Παπαδημητρίου – Ιατρός / Γυναικολόγος και η κ. Μαρία Ψύλλα Χρονοπούλου – Προϊσταμένη Μαία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής, Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους θα παρουσιάσουν με λεπτομέρειες τα θέματα. Μετά το τέλος των ομιλιών και παρουσιάσεων θα δοθεί χρόνος για συζήτηση με τις προσκεκλημένες ομιλήτριες, θα διατυπωθούν ερωτήματα και θα λυθούν απορίες από τους μαθητές/-τριες και τους Γονείς.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων
του 1ου ΕΠΑ.Λ Άργους

Νικόλαος Τσιπιανίτης

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Ιωάννης Γιατράκος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ