ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ

“Ανάπλι εμπρός!”: “Ούτε στο Δ.Σ. της Πέμπτης υπάρχει θέμα ορισμού διοίκησης στο Γηροκομείο”

Με μια ακόμη ανάρτησή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αναπλι εμπρός!” Κώστας Καράπαυλος αναφέρεται στο ζήτημα του Γηροκομείου, σημειώνοντας ότι το ίδρυμα παραμένει ακέφαλο και δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα ούτε στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Πέμπτη.

 

Επίσης σημειώνει οτι δεν υπάρχουν θέματα για τον Γύρο της Αρβανιτιάς, το έργο εκβάθυνσης του λιμανιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη.
Πρώτον: και πάλι δεν υπάρχει θέμα για ορισμό ΔΣ στο Γηροκομείο. Ακέφαλο για έναν ακόμα μήνα και τα χρέη συνεχίζουν να συσσωρεύονται.

Δεύτερον:Σε ένα ακόμα συμβούλιο δεν ήλθε το θέμα για την ανάθεση της μελέτης του Γύρου της Αρβανιτιάς με Προγραμματική σύμβαση για να προλάβουμε να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ.

Τρίτον :Δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη θέμα για την παράταση της σύμβασης για την εκβάθυνση του λιμανιού. Θεωρούν ότι τελείωσε; Θα κηρύξουν έκπτωτο τον εργολάβο; Κάτι μου λέει ότι θα το φέρουν ως κατεπείγον και έκτακτο. Ωσάν να μην ξέρουν ότι η προθεσμία λήγει τέλος Νοεμβρίου και το ένα τμήμα του έργου της ενίσχυσης των κρηπιδωμάτων δεν έχει καν ξεκινήσει. (ας μην επιχειρήσουν να λάβουν απόφαση δια περιφοράς και χωρίς συζήτηση. Θα προσφύγω).

Βιβλιοθήκη “Παλαμήδης”

Επίσης, ο κ.Καράπαυλος αναφέρεται και στο πρόβλημα με την πρόσοψη στην βιβλιοθήκη της πόλης “Παλαμήδης” και το μικροέργο που πρέπει να γίνει.
Η σχετική ανάρτηση:
Κάνω έκκληση σε όποιον δει αυτή την ανάρτηση και τα λέει και με τον κ. Περιφερειαρχη, που θα συναντηθεί αύριο με την κ. Υπουργό Παιδείας, να του μεταφέρει το αίτημα κάποιων λίγων σε αυτή την πόλη για να πει στην κ. Υπουργό εντός είκοσι το πολύ δευτερολεπτων (δεν απαιτούνται πλειονα) να ζητήσει από τις υπηρεσίες του Υπουργείου στο οποίο προϊσταται να γίνει επιτέλους το μικροεργο στην πρόσοψη της δημόσιας βιβλιοθήκης που είναι κλειστή επί 207 ημέρες. (αφού έμεινε ολότελα κλειστή για αρκετό καιρό η δημόσια βιβλιοθήκη, μετά άνοιξε από την πίσω πόρτα)

Δυστυχώς στην χώρα που ζούμε ένα έργο δύο ημερομισθίων για το οποίο θα δαπανηθούν ελάχιστα χρήματα αντί να λυθεί μέσα σε μια εβδομάδα με συνεννόηση των αρμοδίων υπαλλήλων να απαιτεί, απ ότι φαίνεται, σπρώξιμο και αυτό.
Θα πρέπει, μαθαίνουμε, να θέσει ο κ. Νίκας στην κ. Υπουργό το θέμα να μαζευτεί σε κούτες το εξαιρετικά σημαντικό αρχείο καπνού και να μεταφερθεί από τις καπναποθήκες στην ΡΈΑ!!!Ελλάς 2019

Ας λυθεί λοιπόν και το πρόβλημα της βιβλιοθήκης με άνωθεν συνεννόηση αφού επί μήνες δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα εκ μέρους του Υπουργείου και αφού η δημοτική αρχή αδιαφορεί
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ. Μία κοινωνία που αδιαφορεί για το βιβλίο δεν έχει μέλλον’.

 

Argonafplia.gr (SO)

Πρόσφατα

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές- Επιστροφή της αφρικανικής σκόνης

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές…

48 λεπτά πριν

Αργολίδα: 7 συλλήψεις και μία εξιχνίαση κλοπής

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε…

4 ώρες πριν

Ναύπλιο: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου Γενικός σημαιοστολισμός από της…

4 ώρες πριν

Συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό κ. Μαρινάκη με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Μαλτέζο (βίντεο)

Σήμερα 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παύλου…

24 ώρες πριν

ΣΑΕΚ Άργους: Οι ειδικότητες για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Άργους (πρώην ΔΙΕΚ) ενημερώνει τους /τις ενδιαφερόμενους/ες για φοίτηση στη…

1 ημέρα πριν

Αργολίδα: Ο Γ.Γ. Υποδομών Κ. Μαγουλάς στο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου (βίντεο)

To Αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου επισκέφτηκε  σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος…

1 ημέρα πριν