Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑ1 Αργολίδας: Από ένα ημίχρονο είχαν Ερμής Κιβερίου και Πανασιναϊκός

Α1 Αργολίδας: Από ένα ημίχρονο είχαν Ερμής Κιβερίου και Πανασιναϊκός

Ματς με δυνατές συγκινήσεις σήμερα το απόγευμα στο Κιβέρι, όπου ο Ερμής αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία.

 

Αύριο θα φανεί κατά πόσο αυτό το αποτέλεσμα ήταν κακό για τον Ερμή, δηλαδή από το αποτέλεσμα Δρέπανο-Κοιλάδα.

Όσο για τον Πανασιναϊκό, εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο , με την νεανική ομάδα που παρατάσει.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κιβερίου είχε την υπεροχή, προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίωρο και όλα έδειχναν ότι θα ξεπερνούσε το εμπόδιο της Ασίνης , περιμένοντας και το αυριανό αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής για να δει σε ποια θέση θα πλασσαριστεί.

Στο 20’ από θέση έξω αριστερά και λίγο έξω από την περιοχή, ο Βαρβουλέτος μετά από μια προσποίηση σούταρε στο “γαμα” του Τσακάλη και άνοιξε το σκορ.

Στο 30’ από δεξιά ο Διαμαντής, πήγε για σέντρα του βγήκε όμως ψηλοκρεμαστό σουτ στο πίσω “γ” του Τσακάλη και το 2-0.

Εκτός των γκολ ο γηπεδούχος είχε σε αυτό το διάστημα σουτ των Διαμαντή και Κουτσοδήμου.

Ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Πανασιναϊκός δεν υπήρχε στο γήπεδο- εξ ου και οι γρήγορες αλλαγές- στην επανάληψη ισορρόπησε, μείωσε το σκορ, είχε δοκάρι και στο τέλος ισοφάρισε.

Στο 72’ από συνδυασμό Τοπάλι-Μπέλμπα, ο Τοπάλι στον Καζολιά, αυτός δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ, τελικά έδωσε στον Ν.Τσίρο κι αυτός με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Μετά από 5’ από μπαλιά Μπέλμπα, ο Γεωργιδάκης, βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και έξω.

Στην συνέχεια είχαμε δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται έντονα ο Ερμής, ο οποίος μάλιστα μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος.

Στο 88’ μέσα στην περιοχή της Ασίνης ο Κουτσοδήμος διεκδίκησε τη μπάλα με έναν αντίπαλο, ο οποίος χρησιμοποίησε το χέρι του, με τον διαιτητή Μαυροκορδόπουλο όμως να μην δίνει παράβαση. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε.

Επίσης οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια ακόμη φάση, όταν ο Τσιώρος διεκδικώντας τη μπάλα με αντίπαλο αμυντικό, κέρδισε κι ενώ έφευγε μόνος, τιμωρήθηκε με επιθετικό φάουλ-προβολή.

Και μπήκαμε στις καθυστερήσεις, όπου από μπαλιά του Μπέλμπα στον Τοπάλι, τραγικό λάθος του Καπράνου, ο Τοπάλι επωφελήθηκε και με πλασέ πέτυχε το 2-2.

Και η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στον Πανασιναϊκό, αφού στο 95’ σε φάουλ του Τοπάλι χαμηλά στην κλειστή γωνία, ο Καλαλάς επενέβη σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής είχε μόνο μια κλάσική ευκαιρία, με τον Κουτσοδήμο που βγήκε τετατέτ, αλλά δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Συνθέσεις

ΕΡΜΗΣ Κ. (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς- Καπράνος, Καζάς, Ισούφη (60’ Κούγιας)- Διαμαντής, Μαρίνης, Γιάννος (85’ Μπλάτσος), Ζίου- Βαρβουλέτος (60’ Τσιώρος), Μουζακιώτης (70’ Μποζιονέλος), Κουτσοδήμος.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Τσακάλης- Κ.Τσίρος, Ταμπάκης, Ρεβίθης, Ι.Κωστόπουλος (43’ Π.Κωστόπουλος)- Τοπάλι, Μπέλμπα, Καββεζός (90’ Κουτάλης), Μανουσάκης (41’ Γεωργιδάκης)- Ν.Τσίρος, Καζολιάς (75’ Πεβερέτος).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ