Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ πρόεδρος του "ΠΟΛΥΝΙΚΗ" Γιώργος Καλλιάνος για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Ο πρόεδρος του “ΠΟΛΥΝΙΚΗ” Γιώργος Καλλιάνος για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα χάντμπολ της Β’ εθνικής κατηγορίας. Ο “Πολυνίκης” Ναυπλίου θα δώσει το αγωνιστικό του παρόν και θα αντιπροσωπεύσει επάξια, όπως και πέρυσι την περιοχή του… 

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος λάβαμε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Καλλιάνο τον ακόλουθο χαιρετισμό.

Είμαι και πάλι σε θέση, ως πρόεδρος του σωματείου Handball Ναυπλίου “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ”, να καλωσορίσω τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία θα είναι ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη.

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαιούς και τους νέους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν και που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε.
Κλείσαμε την χρονιά 2018-2019 με εξαιρετική παρουσία εντός και εκτός γηπέδου. Επιπλέον, είμαστε χαρούμενοι για την ιδιαίτερη ανάπτυξη των ακαδημιών των μικρών μας αθλητών, που είναι και το κύριο μέλημα μας.

Είχαμε μια εξαιρετική πορεία της αντρικής ομάδας στη Β’ εθνική κατηγορία, παρά την έλλειψη ωρών προπόνησης στο κλειστό γήπεδο.
Διοργανώσαμε ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα street Handball στην πλατεία Φιλελλήνων και το λιμάνι, που μας παραχωρήθηκαν από το Δήμο Ναυπλιέων και το Λιμενικό Σώμα. Κάναμε κοινωνικές εκδηλώσεις, οι οποίες φανέρωσαν την οργάνωση μας, το ήθος μας και την αγάπη των μελών του συμβουλίου μετά από 3 έτη, κάτι το οποίο επίσης σπανίζει.

Τώρα ήρθε η νέα χρονιά 2019-2020, που μας βρίσκει με ακαδημίες και γονείς ενισχυμένους όσο ποτέ.
Παιδιά που ετοιμάζονται για τις μεγάλες κατηγορίες γρηγορότερα από ότι περιμέναμε.
Την μοναδική ομάδα στην πόλη μας των Ανδρών να διεκδικεί την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.
Τη μοναδική και νέα ομάδα γυναικών στην Αργολίδα στην Α2 εθνική κατηγορία. 
Την σχεδόν πάντα γεμάτη κερκίδα από τους φίλους μας…

Σας ευχαριστούμε όλους.
Το φετινό ξεκίνημα μας γίνεται αυτή την Κυριακή 24/11 στις 17:30 το απόγευμα, με ντέρμπι μεταξύ  των δύο εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος… στην έδρα μας, στο κλειστό Ναυπλίου. Αντίπαλος μας η ομάδα των Αγ. Αναργύρων Αθηνών.

Ζητάμε από όλους τους φίλους μας να έρθουν στο γήπεδο. Τους παρακαλούμε να δώσουν ένα δυναμικό παρόν για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Καλή χρονιά σε όλους τους συλλόγους και προπαντός χωρίς τραυματισμούς!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ